19 - 03 - 2024

М'ясо

Розмови про користь і шкоду вживання в їжу м'яса розбурхують людство з давніх пір. Навіщо людина їсть м'ясо? Адже раціон наш досить багатий і різноманітний - хліб і хлібобулочні вироби, картопля, овочі і фрукти, жири, молочні продукти, риба і морепродукти, гриби і ягоди, кондитерські вироби та багато, багато іншого.

Проте м'ясо та м'ясні продукти, як правило, займають одне з перших місць в харчуванні людини. Чим це можна пояснити? Може бути, національними традиціями, що склалися звичками? Або фізіологічними потребами організму? Ймовірно, одне не можна відокремити від іншого.

Attachment of risks

У цій категорії немає статей. Якщо дочірні категорії показуються на цій сторінці, то вони можуть містити статті.

Дочірні категорії