Суп домашній з м'яса цынленка

ІНГРЕДІЄНТИ: Потрухи курчати, шкіра зобної частини, крила, остовок, що залишився після відділення від нього м'яса, 100 г очищених овочевих коренеплодів (морква, селера, петрушка), 1 цибулина, 3 зернятка запашного перцю, любисток, 1,5 л води, 1 ложка рубаної зелені петрушки.
Галушки: 1 яйце, 1 ложка води, 1 ложка з верхом цільнозерновий пшеничного борошна, щіпка солі.

ПРИГОТУВАННЯ: М'ясо, овочі та прянощі покласти в холодну воду, поставити варити. Коли м'ясо стане м'яким, суп процідити, м'ясо і овочі нарізати смужками, покласти в суп, заварити галушки.
Дрібні галушки приготуємо наступним чином: яйце збити з солыо і водою, додати борошно, дати десять хвилин постояти, потім пропускати тісто через вилку, вливаючи його таким чином повільно в киплячий суп. Коли галушки спливуть, можна вважати їх готовими. Додати в суп дрібно нарізану зелень петрушки.