Кролик з кабачками та перцем

ІНГРЕДІЄНТИ: Половина кролика, 50 г рослинного масла, 1 цибулина, 1 невеликий кабачок, 3 зелені перчини, 10 помідорів або 80 г томатної пасти, пучок чебрецю, пучок деревію, 1 лавровий лист, сіль, 1 столова ложка борошна.

ПРИГОТУВАННЯ: Кролика розділити на невеликі порції, вимити, висушити, посолити і обсмажити на рослинному маслі. Обсмажити цибулю, додати прянощі, налити води і тушкувати майже до готовності. Кабачок, перці та помідори вимити, очистити, нарізати невеликими шматочками і додати до м'яса кролика. Тушити, прикривши кришкою, ще 10 хвилин, посипати борошном і трохи поварити. Подавати з чорним хлібом або з вареною картоплею.