Кролик з помідорами

ІНГРЕДІЄНТИ: Пів кролика, 50 г рослинного масла, 500 г помідорів, 2 цибулини, 2 столові ложки рубаної зелені петрушки, 3 зубки часнику, 30 г борошна, сіль.

ПРИГОТУВАННЯ: Кролика розрізати на порції, вимити, висушити, посолити і обсмажити з усіх боків на рослинному маслі. Кролика вийняти, а на рослинному маслі обсмажити дрібно нарізаний лук, зелень петрушки і шматочками нарізаний часник. М'ясо покласти знову на сковороду, додати дрібно нарізані помідори і тушкувати без додавання води, прикривши сковороду кришкою. І лише коли випарується весь сік із помідорів, можна додати трохи води. Подавати з вареною картоплею або рисом і овочевим салатом.