Кролик з перцем

ІНГРЕДІЄНТИ: Пів кролика, 30 г копченого сала, 1 велика цибулина, 1 чайна ложка борошна дрібного помолу, 2 червоних і 2 зелених стручки перцю, сіль.

ПРИГОТУВАННЯ: Кролика вимити, розрізати на порції, копчене сало, нарізане кубиками, розтопити, обсмажити на ньому кролика, додати цибулю і обсмажити його. Посолити, посипати кмином, додати трохи бульйону або води і тушкувати, поки м'ясо не стане майже м'яким. Додати очищений і нарізаний смужками перець і тушкувати близько 10 хвилин. Нарешті посипати борошном і трохи ще тушити, прикривши кришкою, додати трохи води, поварити, додати сіль і подавати з обсмаженим чорним хлібом або з макаронними виробами.