Жарке з коропа

ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, 2 цибулини, 5 помідорів, 5 столових ложок рослинного масла, чарка білого вина, 2 столові ложки тертого сиру, лимонний сік або оцет, зелень петрушки.

ПРИГОТУВАННЯ: Шматки риби промаринувати в лимонному соці або оцті з сіллю. Дати полежати протягом півгодини. Покласти рибу на змащене деко, на коропа - скибочки помідорів, зверху посипати дрібно нарізаною цибулею і рубаною зеленню петрушки. У сильно розігрітій духовці запікати протягом 10 хвилин, перевернути, додати залишок рослинного масла, запікати ще хвилин 10-15. Готову страву вийняти з духовки, посипати тертим сиром, прикрасити скибочками лимона.