ІНГРЕДІЄНТИ: Оселедець - 180 г, яблука - 120 г, яйця - 20 г, картопля - 140 г, цибуля ріпчаста - 100 г, цибуля зелена - 25 г, вершки - 80 г, оцет винний - 15 г, олія оливкова - 15 г, гірчиця готова - 12 г, перець чорний мелений, цукор, сіль - за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ: Зайве солону оселедець вимочити, розділити на чисте філе, нарізати скибочками Очищені яблука, варену картоплю і ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками, білки зварених круто яєць дрібно нарубати. Всі продукти перемішати і залити заправкою Готовий салат розкласти у підготовлений посуд і посипати дрібно нарізаною цибулею.
Приготування заправки: оливкова олія змішати з оцтом, протертими жовтками, додати сіль, чорний перець, цукор, гірчицю і вершки. Все ретельно перемішати.