ІНГРЕДІЄНТИ: Половину кролика, 50 г бекону, 1 цибулина, 1 лимон, щіпка чорного перцю, 30 г борошна грубого помелу, сіль, зелень петрушки, помідор.
ПРИГОТУВАННЯ: Бекон, нарізаний кубиками, розтопити на сковороді. Додати очищеного кролика, нарізаного порціями, обсмажити його з усіх сторін, додати цибулю, нарізану кружечками, обсмажити і все залити соком з 1 лимона. Можна покласти маленький шматочок лимонної кірки, додати перець, сіль і тушкувати, поки м'ясо не стане м'яким. Час від часу слід підливати бульйон або воду. Готове м'ясо вийняти, соус заправити борошном, додати води, проварити. Додати сіль і лимон. Подавати з кнедликами, прикрасити кружечками помідора і гілочками петрушки.