ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, півсклянки олії, 2 зубки часнику, 100 г білого вина, зелень петрушки, 4 помідори, 2 столові ложки панірувальних сухарів, лимон, оцет, сіль.
ПРИГОТУВАННЯ: Очищену рибу покласти в розчин оцту або лимонного соку і солі, дати полежати протягом півгодини, посипати петрушкою, посолити і черевної частиною вгору покласти на змащене деко. Під час запікання слід поливати коропа сумішшю з часнику, розтертого з сіллю, рослинного масла і вина, посипати коропа панірувальними сухарями, покрити шматочками нарізаних помідорів. В сильно нагрітій духовці запікати протягом півгодини, при цьому треба поливати рибу залишками рослинного масла. Подавати з тушкованими овочами та салатами в залежності від сезону.