Тушене м'ясо кролика

ІНГРЕДІЄНТИ: Пів кролика, 150 г моркви, 50 г рослинного масла, 50 г борошна дрібного помелу, мускатний цвіт, 100 г вершків, сіль.

ПРИГОТУВАННЯ: Кролика вимити, висушити, нарізати порціями, трохи посолити. Морква нарізати кружечками і обсмажити на частині рослинного масла, додати до моркви шматки кролика і теж обсмажити їх. Підлити гарячої води, додати мускатний цвіт і тушкувати, поки м'ясо не стане м'яким. У каструлі приготувати, із рослинного масла що залишилось і муки, темнувату заправку, заправити нею протерту моркву, розмішану з соком кролика. Прокип'ятити і заправити сметаною (заправляти слід при слабкому кипінні маси). Додати сіль, покласти порції кролика, прогріти. Подавати з вареним рисом або з кнедликами і тушкованими овочами.